subota, 17. listopada 2015.

Bijele pihtije-Ovo hladno predjelo osim što lijepo i veselo izgleda stvarno će obradovati i razveseliti vaša nepce




Ovo hladno predjelo osim što lijepo i veselo izgleda stvarno će obradovati i razveseliti vaša nepce, svim ljubiteljima Ruske i Francuske salate kažem ovo je to ali u "čvrstom stanju" :-))))


Priprema

1.
Grijati jogurt i želatin dok se želatin sav ne rastopi ( nemojte dozvoliti da provri).

2.
U toplu masu dodati majonez i malo soli dobro umutiti mikserom.

3.
Dodati sitno sjeckane: jaja, mrkvu, šunku i krastavce.

4.
Modlu nakvasiti hladnom vodom posuti sitno sjeckanim peršunom i izliti masu.

5.
Ostaviti u frižider da se stegne pa sutra servirati po želji.

Posluživanje

Ja nisam stavljala peršun. Umjesto želatina stavljala sam agar-agar (želatin biljnog porjekla, čini mi se da se pravi od morskih algi) kojeg možete sigurno naći u boljim makrobiotičkim radnjama.



http://www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar